Over ons

Wij zijn een sterk team met elkaar door goede communicatie en ons vakmanschap. Wij volgen regelmatig trainingen om zo onze klanten te kunnen voorzien van de laatste trends in de haarmode.

Doordat wij graag met u persoonlijk in gesprek gaan en wij ons ervan bewust zijn dat dit het belangrijkste in ons vak, maakt dit een van onze sterkste eigenschappen. U vertelt ons wat u voor ogen heeft met uw kapsel en wij zullen dit vertalen naar de techniek in het knippen. Op deze manier zorgen wij er altijd voor dat de klant met een tevreden gevoel weer de deur uit loopt.

U kent het wel, u zit bij de kapper, loopt de deur uit met een nieuw kapsel en het zit fantastisch. En dan, komt u thuis en probeert u hetzelfde. Vaak valt het dan niet mee om dezelfde coupe te creëren als dat de kapster gedaan heeft. Wij geven dan ook altijd een totaal advies aan u, zodat u ook thuis uw haar goed kunt onderhouden en modelleren.

Wij kijken naast het knippen ook naar uw haar. Welke verzorging het beste bij u past en zullen u adviseren in het onderhouden van uw haar.

Naast het knippen, geven wij u graag ook wat extra ontspanning. Een heerlijke wasmassage met bijvoorbeeld wisselbaden van koud en warm water, of een heerlijk intensief voedingsmasker voor uw haar om uw haar een goede boost te geven.

U kunt bij ons ook terecht voor het epileren en verven van uw wenkbrauwen en voor make-up advies.

Laat u vakkundig helpen door ons enthousiaste team en we zien u graag bij ons in de kapsalon in Leersum!